Fără riscuri – Software gratuit pentru emiterea devizelor

on February 5, 2014 Why Cut Quote @ro with 0 comments

De ce CutQuote

De ce? Fiindcă vă oferim un software pentru emiterea devizelor care este practic gratuit!

O soluție de software gratuit pentru devize care nu are niciun risc.

software gratuit pentru devizeModelul CutQuote oferă, în principiu, o soluție gratuită de software pentru devize. De la devize pentru clienți, trimise în inbox-ul acestora, la devize complexe de producție pentru vânzător, toate sunt puse la dispoziție complet gratuit. Investigați pe cont propriu și faceți chiar astăzi o probă; veți vedea la lucru instrumentul de emitere a devizelor pe care l-ați așteptat de mult și care nu știați că există. Interfața este complet integrată în browser, iar acest lucru este valabil chiar și în cazul împorturilor și manipulărilor de CAD-uri. Da, puteți extrage modele de tăiere din propriile fișiere DXF și DWG, direct în browser. Și NU, fișierul dvs. CAD nu are nevoie să fie “pregătit”; trebuie doar să îndreptați cursorul spre el și să dați clic pentru a extrage ce vă trebuie.

Am spus mereu acest lucru, prin tot acest site web, și dorim ca acest mesaj să fie cât se poate de clar. Nu sunteți supus niciunui risc și nu vă aflați sub niciun contract când utilizați CutQuote. Politica este simplă:

1. Toate devizele emise clienților sunt gratuite

2. Plătiți numai o taxă pentru pozițiile comandate de clienți

3. Nu cheltuiți nimic, decât atunci când câștigați o comandă

Vizitați baza noastră de cunoștințe pentru a afla mai multe sau vizionați materialul video despre Cum funcționează CutQuote, pentru a-l vedea în acțiune. Configurarea unui test live este ușoară și nu vă răpește decât 2 minute din timpul dvs.

 

Devize non-stop!

[iphorm id=”6″ name=”Home Page SignUp”]

Începeți chiar acum testarea gratuită!
Free Demo Here
+