Ghid - software pentru tăieri cu laser

Fiți “la datorie” non-stop cu software-ul nostru

Utilizați toate funcțiile CutQuote și culegeți beneficiile, pentru firma dvs. și pentru clienți.

1 Înregistrare

Înregistrare ușoară în scopul testării. Nu este necesar un card de credit.

Trebuie completate numai trei câmpuri

Pentru a vă oferi o experiență complet funcțională, nu avem nevoie decât de numele dvs., de adresa de e-mail și de numele companiei.

Trimiteți solicitarea de testare a programului

Verificați-vă apoi inbox-ul, pentru a identifica mesajul trimis spre confirmarea validității adresei. Vom genera apoi în cloud un spațiu destinat întreprinderii dvs.

CapturăEcran website CutQuote

Asta-i tot. Sunteți gata să vă autentificați

După ce vi se vor trimite prin e-mail datele de autentificare, urmați pur și simplu instrucțiunile pentru a accesa contul dvs. CutQuote.

1_prechat

Confirmare e-mail

Acest mesaj este trimis către adresa de e-mail folosită la înregistrare. Trebuie doar să vă confirmați datele personale, apoi vom continua procesul de înregistrare.

Confirmarea datelor de autentificare

La sfârșit, după ce contul a fost creat, acest ultim mesaj de e-mail vă va oferi datele de autentificare și adresa web pe care o va utiliza spațiul întreprinderii dvs. în CutQuote.

1_facebook-login

2 Configurare

Definiți-vă preferințele și criteriile de calcul.

Setările de sistem

Setările generale, la nivel de sistem, necesare pentru a vă defini propriul mediu de lucru. Cote de impozitare, sistemul de măsură și setări e-mail.

Ecran configurare CutQuote

Detalii sistem CutQuote

Detalii companie

Aceste informații sunt utilizate pentru a defini detaliile întreprinderii dvs. și a popula devizele create în CutQuote cu datele necesare în antet și la subsol.

Parametri de îmbricare

Se oferă o flexibilitate deplină în privința algoritmilor de îmbricare și a criteriilor care influențează rezultatele îmbricării.

2_eyecatcher

3 Devize clienți

Clienții dvs. își generează singuri devizele

Este ușor de folosit

Trebuie doar să-i invitați să se autentifice și vor putea începe pe loc să creeze devize.

Încărcare fișiere DXF sau DWG

Nimic nu este mai ușor decât să încărcați fișierele CAD create de ei.

Importator de CAD CutQuote

Alegeți materialele și cantitățile

Folosiți interfața noastră intuitivă pentru a selecta materialele de utilizat și cantitățile respective.

Componente duplicate pentru variante

Duplicați pur și simplu un fișier dacă este necesară o variantă, de exemplu dacă vi se solicită un alt material sau o altă cantitate pentru același DXF.

3_supervise

Comandați poziții

Odată primite, devizele pot fi comandate din aceeași interfață. Solicitarea vi se trimite dvs., în calitate de vânzător, pentru aprobare.

Istoric complet

Clienții pot căuta și vizualiza toate devizele create și pot comanda oricând.

3_transfer
3_more

Importator de CAD avansat

Cu importatorul nostru de fișiere CAD, bazat 100% pe internet și complet automatizat, clienții dvs. își pot importa, extrage și repara fișierele CAD, putând de asemenea închide buclele deschise.

4 Devize vânzător

Toate cerințele dvs. legate de devize, într-un singur loc

Totul este pus în perspectiva corectă

Fiți mereu informat, chiar din tabloul de comandă propriu. Creați, editați, acceptați și comunicați din cadrul aceleiași platforme.

Date pe scurt

Date instantanee ale activității dvs., prezentate sub formă grafică. Puteți vedea cine a făcut ce anume, când și cât de mult.

VendorDash

Alerte și sarcini

Cu CutQuote puteți face mai mult decât doar să creați și să administrați devizele. Vi de oferă o funcționalitate CRM completă, incluzând sarcinile și alertele.

4_goals_1

Clienți

Centrul de control clienți. Toată activitatea clienților este accesibilă dintr-un singur punct central. Definiți adrese de livrare multiple, trimiteți mesaje e-mail și scrisori, creați o notă de client sau emiteți un memento.

Devize complexe

În calitate de vânzător, puteți defini devize complexe, care includ nu numai procesele de tăiere, ci și operații secundare nelimitate, alături de listele standard de materiale și de costurile subcontractate.

4_availability
4_goals_1

Furnizori

Centrul de control furnizori. Interacționați și controlați toate activitățile furnizorilor. O interfață mai simplă pentru crearea unei liste de prețuri atât pentru materiile prime, cât și pentru produsele finite.

Ghid introductiv

[iphorm id=”6″ name=”Home Page SignUp”]

Acum îl puteți testa pe website-ul nostru. Începeți chiar acum testarea gratuită!
Free Demo Here
+