Funcții CutQuote

[section css_class=”jkhometopsec” color=”” full_width=”yes” pattern=”yes” pattern_url=”https://www.cutquote.com/wp-content/uploads/2013/06/bgr_pattern.jpg”]

Funcții și prețuri CutQuote

Numai 1 USD de poziție, cu devize GRATUITE pentru clienți; taxa pe deviz se facturează numai la plasarea comenzii.

[/section]

CutQuote pentru furnizori

$1 USD/poziție
Funcții:
 • CRM

  Centrul de control clienți

  O interfață cuprinzătoare vă organizează documentele.
  Ecranele sunt intuitive și sunt construite din punctul de vedere al producătorului.

  Din interiorul aceluiași ecran este disponibil întregul istoric al clientului. Puteți vedea dintr-o privire Devizele, Alertele și E-mailurile acestuia, precum și statusul aferent lor.

 • Suppliers

  Centrul de control furnizor

  Procesul alcătuirii de devize pentru servicii de tăiere presupune în mod natural interacțiunea cu furnizorii și produsele lor.

  CutQuote oferă interfața și funcționalitatea pentru controlul activității și interacțiunea cu furnizorii și subcontractanții dvs. Introduceți listele de prețuri și actualizarea datelor totale privind materiile prime pe baza tarifelor pe tonă; aveți la dispoziție canale de comunicație complete, cu ajutorul mesageriei e-mail integrate.

 • Quotes

  Modul devize complexe

  În centrul serviciului nostru veți găsi modulul de efectuare a devizelor. Ca furnizor și utilizator al CutQuote, nu veți fi limitat numai la devizele de tăiere.

  CutQuote oferă mijloacele de a include operații secundare complexe ca îndoirea și sudarea, precum și servicii subcontractate ca vopsirea sau acoperirea cu strat de pulberi. Puteți, de fapt, defini cam orice element v-ar putea fi util în activitatea dvs.

  Calculele de tăiere de profile sunt complet individualizabile și se pot adapta celor mai riguroase cerințe. Oferim o soluție complexă și precisă, într-un pachet simplu și elegant.

 • Free Secondary Operations

  Operații de producție

  CutQuote permite întreprinderii dvs. producătoare de produse din metal să emită devize pentru toate operațiile secundare de care aveți nevoie. Folosiți calculatorul nostru cu butoane încorporat și generați calcule precise de cost pentru fălțuire în câteva secunde.

  Firma dvs. practică subcontractarea unor operații? Nicio problemă, CutQuote are un modul pentru subcontractanți, inclus în mod gratuit pentru a fi ușor de folosit. Sau, dacă revindeți în mod regulat materii prime sau produse finite, folosiți pur și simplu modulul ”Liste de materiale” și calculați-vă costurile la fel de ușor ca adăugarea unei linii pe un desfășurător.

 • Preferences

  Croiți-vă propriul drum prin devize

  Secțiunea Configurarea sistemului vă dă controlul deplin al întreprinderii dvs.

  Ajustați și selectați într-un mod simplu opțiunile și variațiile care se aplică întreprinderii dvs. și modului în care emiteți devizele. Fiecare client poate avea o marjă proprie de profit predefintă. Fiecare utilaj și proces de tăiere își are propriul prag de rentabilitate, împreună cu o mulțime de alte opțiuni.

 • CAD Importer

  Importator CAD online

  CutQuote oferă o soluție CAD încorporată în browser. Începeți să utilizați importatorul nostru de CAD cu funcționalitate completă și veți ajunge să vă mirați cum puteați să vă desfășurați activitatea înainte de a-l cunoaște.

  Din câteva clicuri veți putea importa toate datele dvs. CAD, atât în format DXF, cât și DWG. Aceste fișiere pot fi la fel de complexe ca cele pe care le-ați putea primi în viața reală, cu cartușe, multiple niveluri, dimensiuni, vederi izometrice etc. Aveți uneori nevoie să utilizați fișiere care conțin multiple tipare de tăiere? Aceasta nu constituie nicio problemă cu CutQuote; vor fi automat extrase dintr-un singur fișier CAD și li se va da un nume.

  Mai țineți minte orele petrecute de tehnicienii dvs. de devize închizând bucle deschise și ștergând elemente orfane sau duplicate? Din nou, cu CutQuote totul se petrece automat, în spatele scenei. Testați-l chiar astăzi și pregătiți-vă să fiți uimit!

 • Video-Vendor Quote

  Video-Deviz furnizor

CutQuote pentru clienți

Gratis pentru creare-1 USD/poziție comandată
Funcții:
 • Quotes

  Devize rapide prin CAD

  CutQuote oferă o interfață extrem de simplă și intuitivă pentru clienții dvs.

  Din câteva clicuri de mouse, clienții dvs. pot solicita un deviz bazat pe oricât de multe fișiere CAD, care vor fi îmbricate și estimate pe baza criteriilor dvs., fiind apoi urmate de un deviz frumos formatat, trimis în inbox-ul lor.

 • Flexible

  Devize în desfășurare

  Un client poate iniția un deviz pe care îl poate denumi, pentru referință, cu un nume unic.

  Acest deviz nu este necesar să fie completat într-o unică ședință, clientul putând reveni oricând pentru a edita și trimite cererea de îmbricare și emitere a devizului. Această funcție este extrem de utilă pentru cererile mai complexe.

 • Duplicate

  Scurtături ușor de folosit

  Un client poate duplica o parte a datelor dacă dorește o estimare a acesteia cu un alt tip de material sau în cantități diferite.

  Această funcție răspunde unei cereri des întâlnite în rândul clienților care solicită tăieri de profile.

 • Search

  Găsiți devize

  Clienții își pot căuta propriile devize, atât cele în desfășurare, cât și cele completate. Interfața oferă o metodă foarte intuitivă pentru a face acest lucru și permite găsirea ușoară a datelor, dar și utilizarea de filtre complexe, dacă se solicită aceasta.

 • Order

  Acceptarea devizului

  CutQuote nu ar fi complet dacă nu ar permite clienților dvs. să-și comande devizele prin același sistem ușor de folosit.

  Completarea procesului de comandă este la fel de simplă ca selectarea unuia sau mai multor devize, alegerea pozițiilor și un clic pe ”Submit” (trimite). În calitate de furnizor, veți fi notificat atât prin panoul de comandă al CutQuote, cât și prin e-mail.

  La acceptarea devizului, clientul va fi notificat prin e-mail despre acceptare și i se va trimite un mesaj e-mail de confirmare, cu lista de componente care urmează a fi fabricate.

 • Flexible Nesting

  Opțiuni flexibile de îmbricare

  Când vă configurați criteriile de îmbricare, CutQuote vă oferă multă libertate, care vă permite să controlați rezultatul modului de generare al îmbricărilor, precum și criteriile utilizate în calcule.

  Începând cu definirea proceselor de tăiere (da, puteți defini oricâte procese de tăiere de profile vă sunt necesare), până la alegerea unor multiple dimensiuni de materiale și semifabricate. Acest lucru înseamnă, de fapt, că vom îmbrica o cerere pentru toate dimensiunile pe care le-ați definit pentru un anumit tip de material și vom raporta devizul care folosește dimensiunea cu cea mai bună eficiență și utilizare a materialului.

  Întregul nostru sistem se bazează pe tehnologia cloud, astfel că dvs. și clienții dvs. nu aveți nevoie de nimic altceva decât de un browser web pentru a accesa și utiliza sistemul. Procesul este simplu și ușor de intuit, necesitând foarte puțină pregătire sau deloc. Pentru cei neinițiați, oferim prezentări pas-cu-pas și tutoriale video accesibile, încorporate direct în interfața programului.

 • Video-Customer Quote

  Video-Deviz client

ÎNCEPEȚI CHIAR ACUM

Începeți să ne testați, beneficiind de un credit de 50 USD cadou!

[iphorm id=”6″ name=”Home Page SignUp”]

Free Demo Here
+