Despre noi

Despre noi

Cine suntem și ce facem.

Idronic Pty Ltd.

siglă_semnătură_idronicIdronic Pty Ltd este o companie înregistrată în Australia.

Echipa noastră are o vastă experiență în domeniul fabricării de produse din metal și al tăierii de profile și este alcătuită din foști proprietari de întreprinderi de prelucrări de produse metalice, progamatori Java și MySQL și dezvoltatori web. În ultimii 17 ani de activitate, am fost atenți la cerințele întreprinderilor producătoare de produse din metal și ne-am valorificat experiența noastră directă pentru a crea CutQuote.

CutQuote este produsul final al testelor și ameliorărilor nenumărate pe care le-am adus procedurilor și metodelor de producție specifice domeniului tăierii și prelucrării tablei pe bază de comenzi.

Idronic are o echipă de persoane dedicate muncii lor. Orice întrebare ați avea, răspunsul căutat va veni cu siguranță de la unul dintre următoarele noastre departamente: admin, asistență, management, programare sau dezvoltare software.
CutQuote este și rezultatul cooperări noastre cu partenerii noștri din Marea Britanie, Aptia Solutions, specializați în programe software de îmbricare automată. Împreună vă oferim o soluție unică pentru toate activitățile de tăiere de profile.

Misiunea noastră este să vă oferim produse de înaltă calitate, asociate unui serviciu impecabil și rapid de asistență clienți, care să garanteze o creștere a profiturilor dvs în fiecare an.

Free Demo Here
+